Google Page Rank Update 2013

Google Pagerank Upate 2013

Plots meer of minder bezoekers?

De eerste Google Pagerank Update 2013 is een feit. Gisteren 4 februari 2013 heeft er een update plaatsgevonden, deze kan gevolgen hebben voor uw posities in Google. Pagerank is een van de vele SEO factoren van invloed op uw posities in Google.

Google Pagerank is een tijd een hot item geweest in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie, vandaag de dag zijn er heel wat meer factoren die van invloed zijn op het algoritme. Normaalgesproken voert Google 4 keer per jaar een pagerank update uit, de vorige update heeft plaatsgevonden in november 2012. Wellicht heeft u toen een toe- of afname van het aantal organische bezoekers waargenomen?

Pagerank updates verwacht in 2013

  • 2de update tussen 27 juni en 7 juli
  • 3de Update tussen 29 september en 4 oktober
  • 4de update tussen 24 decemeber en 29 december

Minder bezoekers als gevolg van pagerank update?
Mogelijk heeft u last ondervonden van de pagerank update, met als gevolg verlies van hoge posities in Google en een daling in uw organische bezoekersaantallen. Wanneer u er weer bovenop wilt komen en uw oude posities weer terug wilt veroveren dan kunnen wij een linkbuildingplan voor u opstellen. Neem contact op met BMC voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plaats een reactie