Google AdWords gecertificeerd

Waarom AdWords uitbesteden aan BMC?

Adverteren in Google kunt u zelf doen of uitbesteden aan de AdWords specialist. Wij zijn Google Ads gecertificeerd, een officiële erkenning van kennis, kunde & ervaring.

Jaarlijks wordt onze kennis, prestaties en AdWords budget door Google getoetst. Afgelopen jaar hebben onze klanten meer dan €140.000 AdWords budget aan ons bureau uitbesteed.

Beheerd jaarlijks AdWords clickbudget- AdWords uitbesteden

Welke disciplines beheerst onze AdWords specialist?

Google Adwords zoals zij tegenwoordig heten Google Ads is een breed & complex vakgebied. Wij hebben veel ervaring op het gebied van adverteren binnen het zoeknetwerk van Google met tekstadvertenties, Google Shopping en Google Remarketing als onderdeel van het Google Display Netwerk.

Onze specialist is gecertificeerd voor Google Search Advertising waar uitstekende resultaten met hoge ROI ( Return On Investment) behaald worden. Met Google Shopping (nog niet gecertificeerd) behalen wij een nog hogere ROI dan met Google Tekstadvertenties.


AdWords Google Ads Search Tekstadvertentie- AdWords uitbesteden

Adverteren op Google Search

Tekstadvertenties

Meest gebruikte vorm van Google AdWords zijn tekst advertenties die vertoond worden in Google Search. Google biedt maximaal 4 posities boven de organische zoekresultaten.  Uw advertentie wordt vertoond wanneer zoekmachine gebruikers op zoek naar uw product of dienst een relevant zoekwoord intikken.

Adverteren op Google Search

Shopping Ads

Voor webshops maken wij veel gebruik van Google Shopping advertenties. Google Shopping Ads vindt u meestal boven de organische zoekresultaten, nog boven de betaalde tekstadvertenties. Soms worden ze aan de rechterzijde van de zoekresultaten getoond. Uw shopping advertentie wordt getoond wanneer zoekmachine gebruikers zoekwoorden intikken die voorkomen in in de productbeschrijving van uw product.

Google Shopping Advertenties in Google Search - AdWords uitbesteden
AdWords Google Ads Display Remarketing

Adverteren op Google Display

Google Remarketing

Remarketen is niets anders als opnieuw proberen een bezoeker die op uw website is geweest te doen converteren. Een conversie kan zijn het aanvragen van een offerte en bij webwinkels is een conversie in veel gevallen het doen van een aankoop. Door slim gebruik te maken van Google Remarketing kunnen we bezoekers alsnog overhalen een offerte aan te vragen of een product te kopen.

Uw advertenties verschijnen op diverse websites binnen het Google Display Netwerk nadat iemand uw website bezocht heeft. In het geval van webshops kunnen we specifiek targeten op die bezoekers die niet afgerekende producten in hun winkelwagentje hebben liggen.


AdWords Bureau BMC Internet = Google Partner

Google AdWords uitbesteden?AdWords Bureau BMC Internet  BMC Internet Officieel Google Partner- AdWords uitbesteden

Wilt u meer traffic naar uw website, sales en leads generen met een aantrekkelijke marge? Vraag dan nu direct een offerte aan en onze gecertificeerde AdWords specialist neemt meestal dezelfde dag nog contact met u op. Intake ter voorbereiding op een offerte vindt meestal telefonisch plaats maar kan ik ook op locatie plaatsvinden.