Google AdWords gecertificeerd

Waarom AdWords uitbesteden aan BMC?

Adverteren in Google kunt u zelf doen of uitbesteden aan de AdWords specialist. Wij zijn Google Ads gecertificeerd, een officiële erkenning van kennis, kunde & ervaring.

Wij managen Google Ads campagnes voor zowel B2C en B2B klanten in diverse branches zoals garagepoorten, rolluiken, hondenmanden, strokengordijnen, verloskundige, tree services, kunstgebitten, tafelzeilen, etc. Behalen meer dan mooie ROI’s binnen zowel Search als Shopping Ads.

AdWords uitbesteden - Google Partner

Welke disciplines beheerst onze AdWords specialist?

Google Adwords zoals zij tegenwoordig heten Google Ads is een breed & complex vakgebied. Wij hebben veel ervaring op het gebied van adverteren binnen het zoeknetwerk van Google Search met tekstadvertenties, Google Shopping en Google Remarketing als onderdeel van het Google Display Netwerk.

Onze specialist is gecertificeerd voor Google Search Advertising waar uitstekende resultaten met hoge ROI ( Return On Investment) behaald worden. Met Google Shopping (nog niet gecertificeerd) behalen wij een nog hogere ROI dan met Google Tekstadvertenties.


AdWords Google Ads Search Tekstadvertentie- AdWords uitbesteden

Adverteren op Google Search

Tekstadvertenties

Meest gebruikte vorm van Google AdWords zijn tekst advertenties die vertoond worden in Google Search + Zoekpartners . Google biedt maximaal 4 posities boven de organische zoekresultaten. Onze Google Ads Specialist haalt meer dan 5% conversie met advertenties binnen het Search netwerk en ROI tot wel 1000%, dat betekent 10 euro omzet voor elke uitgegeven euro aan clickbudget!

Adverteren op Google Search

Shopping Ads

Voor webshops maken wij veel gebruik van Google Shopping advertenties. Google Shopping Ads vindt u meestal boven de organische zoekresultaten, nog boven de betaalde tekstadvertenties. Onze Google Ads Specialist haalt meer dan 5% conversie met advertenties binnen het Search netwerk en ROI tot wel 1500%, dat betekent 15 euro omzet voor elke uitgegeven euro aan clickbudget!

Google Shopping Advertenties in Google Search - AdWords uitbesteden
AdWords Google Ads Display Remarketing

Adverteren op Google Display

Google Remarketing

Remarketen is niets anders als opnieuw proberen een bezoeker die op uw website is geweest te doen converteren. Een conversie kan zijn het aanvragen van een offerte en bij webwinkels is een conversie in veel gevallen het doen van een aankoop. Door slim gebruik te maken van Google Remarketing kunnen we bezoekers alsnog overhalen een offerte aan te vragen of een product te kopen. Wij ontwikkelen een Html5 bannerset met daarin de meest gebruikte afmetingen, bezoekers die nog niet geconverteerd hebben zien deze advertenties op websites binnen het Google Display Network.

Meten = Weten + Optimaliseren

Hoge conversieratio dankzij optimalisatie

Conversies worden nauwkeurig gemeten door integratie van Google Tag Manager. Voor een webshop betekent dit keiharde euro’s afzetten tegen kosten. Bewerkt u de markt met een webshop dan is conversiewaarde / kosten (ROI) een belangrijke performance indicator, de afbeelding geeft het resultaat weer van 6 maanden adverteren in Search netwerk met een Shopping campagne.

Hoge conversieratio op Search

Voordelen AdWords Uitbesteden

  • Hogere ROI dan menigeen zelf behaald dankzij specialisme van de expert
  • Focus op uw corebusiness, dan focust onze specialist zich op AdWords
  • Bespaar onnodige kosten door onkunde. Zonder vereiste kennis kan een account verkeerd opgezet worden met als gevolg het verbranden van budget zonder enig resultaat.
  • Maandelijks uitgebreide rapportage, in geval van uitschieters naar boven of beneden wordt u gelijk geïnformeerd.
  • AdWords specialist is up to date! Wij nemen training om kennis te vergaren serieus!
  • Hoog ranken in competitieve markten binnen Google Ads? Hoge posities in AdWords krijgt u niet enkel door veel te bieden voor een keyword, expertise speelt een belangrijke ranking factor.

AdWords Bureau BMC Internet = Google Partner

Google AdWords uitbesteden?AdWords Bureau BMC Internet BMC Internet Officieel Google Partner- AdWords uitbesteden

Google Ads Specialist Alain NijholtGoogle Ads Specialist Alain Nijholt

Wilt u meer traffic naar uw website, sales en leads generen met een aantrekkelijke marge? Vraag dan nu direct een offerte aan en onze gecertificeerde AdWords specialist. Alain Nijholt neemt meestal dezelfde dag nog contact met u op. Intake ter voorbereiding op een offerte vindt meestal telefonisch plaats maar kan ik ook op locatie plaatsvinden.