Alan Nijholt

Alain Nijholt SEO Consultant

Afgestudeerd aan de HEAO richting Commerciële Economie is hij gaan werken op de afdeling Marketing voor Bellen Buitenland Vodafone Netherlands. Na een succesvolle periode veel te hebben geleerd bij een conglomeraat als telecomreus Vodafone werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Alain Nijholt kreeg een aanbod om een commerciële functie te gaan bekleden bij Hogeschool Zuyd om marketing projecten voor MKB ondernemers te begeleiden in het kader van het Ministerie van Economische Zaken. Deze functie heeft hij na verloop van tijd voortgezet bij een particuliere onderwijsinstelling Hogeschool E3 ICT.

In de 3 jaren heeft Alain Nijholt meer dan 500 MKB ondernemers begeleidt en geadviseerd op het gebied van Marketing en Internet Marketing. Om de dag werd een ondernemer geadviseerd door een team aan specialisten van bekende Reclame- en Internet Marketing Bureau’s. In deze periode heeft Alain zijn passie ontdekt voor Online Marketing, dat hij een echte marketeer was dat wist men en het had ook niet anders kunnen lopen dan dat hij op augustus 2010 zijn eigen bureau startte BMC Internet Marketing.

Internet Marketing oftewel Online Marketing is ontzettend breed en je ontkom er vandaag de dag niet meer aan om je te specialiseren. Uiteindelijk heeft Alain zich te specialiseren tot SEO Specialist, dagelijks proberen zo hoog mogelijk te scoren is een belangrijke drijfveer!