Google Partner? Wij zijn het geworden!

Wij zijn Google Partner geworden! Gebruik maken van Google AdWords doen wij al meer dan 8 jaar. Vanuit ons Multi Client Centre (MCC) genereren we dagelijks veel traffic naar websites & webshops met als resultaat hoge conversiepercentages en een lage Cost Per Acquisition. Onze kennis is met de jaren gegroeid en dagelijks leren we meer en meer over dit geweldige platform dat groeiwonderen kan verrichten mits je beschikt over de juiste know how.

Meer en meer showen bureaus hun certificaten en accreditaties, dus werd het hoog tijd om onze kennis kunde en ervaring te laten accrediteren door Google. Per 1 oktober 2018 heb ik Alain Nijholt het examen Google Search Advertising succesvol afgelegd en heeft Google ons bureau beloond met Google Partnership!

Google Partners Bedrijfsinformatie BMC

Wat houdt Google Partner in?

Wij zijn geaccrediteerd Google Partner voor Google Zoeken, daarmee voldoen wij aan de onderstaande criteria:

Prestaties

Prestaties zijn gebaseerd op de opbrengstgroei, op de mate waarin uw bedrijf klanten weet te behouden en op de groei van de opbrengst van zoeknetwerkadvertenties en het aantal adverteerders van uw bedrijf.

Uitgaven

De uitgaven van uw bedrijf aan Google-advertenties moeten minstens US$ 10.000,00 bedragen en worden bepaald aan de hand van de totale uitgaven aan zoeknetwerkadvertenties gedurende de afgelopen 90 dagen.

Certificeringen

1 gecertificeerde persoon Uw bedrijf moet minstens 1 medewerker hebben die is gecertificeerd in Zoeken.

Update Google Certificering verlengd!

De kennis van onze Google Ads Specialist Alain Nijholt is weer op de proef gesteld en wij mogen u mededelen dat hij per 1 oktober 2019 wederom met vlag en wimpel  geslaagd is!

Certificaat verlengd Alain Nijholt

AdWords uitbesteden?

Wij managen Google Ads campagnes voor zowel B2C en B2B klanten in diverse branches zoals garagepoorten, rolluiken, hondenmanden, strokengordijnen, verloskundige, tree services, kunstgebitten, tafelzeilen, etc. Behalen meer dan mooie ROI’s binnen zowel Search als Shopping Ads.

Schoenmaker blijf bij je leest en kies voor AdWords uitbesteden. Vandaag een offerte aanvragen betekent in de praktijk dat we binnen 7 dagen al kunnen groeien.

 

Plaats een reactie