Twitter lijsten

Twitter Lijsten

Door de Tweets de informatie niet meer zien?

Twitter een grote teil met berichten (Tweets) wanneer u inlogt op Twitter wordt u overspoeld met Tweets en bekruipt u al snel het gevoel van “door de bomen het bos niet meer zien” Niet getreurd want de oplossing is nabij, door simpelweg gebruik te maken van “lijsten” of “lists” wordt Twitter weer beheersbaar en blijkt het een waardevolle en efficiënte bron van informatie.

Twitter lijsten hoe en waarom?

Het maken van lijsten is simpel, inloggen op Twitter, uw profiel aanklikken en dan zult u aan de linkerzijde de optie “Lists” zien. De optie lijsten is tweeledig, ten eerste kunt u lijsten creëren maar deze optie biedt ook inzicht in de lijsten waartoe andere Twitteraars u hebben ingedeeld. Klik op “create list” of “lijst maken” en de rest wijst zich vanzelf #eenkindkandewasdoen
BMC maakt gebruik van lijsten om op een efficiënte manier op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen die er spelen binnen Internet Marketing. We zijn hierdoor in staat het kaf van het koren te scheiden en belangrijke informatie met onze klanten en doelgroep te delen door te retweeten of hier een blogpost over te schrijven.
Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag van de hoed tot de rand weten wat u met Twitter voor uw bedrijf kunt bereiken? Neem dan contact met BMC op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plaats een reactie