Astrodose


Astrodose

Heeft u al gehoord van de Shroomboom? Paddenstoelen zijn niet alleen hip maar er schuilt ook een geneeskrachtige werking in dit wonder van moeder natuur. De magische paddenstoel oftewel magic mushrooms mogen helaas niet meer verkocht worden. Wél mogen magic truffels nog verkochten worden, hierin zit dezelfde psychoactieve stof psilocybine (C12H17N2O4P) als in de magic mushroom.

Er zijn tegenwoordig zelfs beursgenoteerde bedrijven die experimenteren met psychedelische middelen ter behandeling van allerlei aandoeningen, ziekten of verslavingen. Denk aan nicotine, alcohol of andere drugsverslaving, maar ook depressies, clusterhoofdpijn etc.

Je hoeft echter niet ziek zwak of misselijk te zijn om te kunnen experimenteren met microdoseringen psilocybine. Een steeds groter wordende groep gezonde mensen experimenteert met de magic truffle in micro hoeveelheden, beoogde effecten zijn onder andere: helderheid, versterkte zintuigen, mildheid, ontspanning, energieker, prettiger humeur, daarkracht, positiviteit en pijnverlichting.

Astrodose verkoopt psilocybine microdoseringen in heel Europa. Astrodose is onderdeel van Wholecelium.

Bekijk website
  • Vaardigheden