Puur Natal Verloskundigenpraktijk


Puur Natal Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk in Maastricht onder leiding van verloskundige Nathalie Depondt.

Casebeschrijving

Nathalie zocht contact met een bureau dat haar hoger kon laten scoren in Google. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat zij de website zelf gebouwd hadden met behulp van theme installatie en visual composer, met in het eerste opzicht een goed resultaat.

Echter…. belangrijke zoekwoorden bleven steken op posities “below the fold” dit betekent: Het gedeelte van de webpagina waarvoor een gebruiker moet scrollen om deze te bekijken.

Webspeed

Om de posities van belangrijke zoekwoorden “above the fold” te laten scoren in Google is een snelle-, schoon gecodeerde website essentieel om te kunnen winnen van je concurrenten. We hebben de website omgebouwd naar ons eigen systeeem met een verbluffend resultaat. Een snelle website komt overigens niet alleen ten goede aan Google posities maar het verhoogd ook het conversiepercentage.

Oude situatie website gebouwd met behulp van Visual Composer:

Webspeed Puu Natal Visual Composer

Nieuwe situatie, website gebouwd in schone html template op ons basetheme WBASE

Webspeed Puur Natal WBASE

 

Google AdWords

Verloskundigenpraktijk Puur Natal adverteert in Google door inzet van Google AdWords Search Campagne. Zij was in de veronderstelling dat zij enkel adverteerde op de zoekwoorden: verloskundige, verloskundigenpraktijk, vroedvrouw, gecombineerd met de woonplaatsen Maastricht, Meerssen, Eijsden en Gronsveld.

Echter bleek uit een snelle analyse dat haar advertentie voor 80% getriggerd werd wanneer Google gebruikers andere zoekopdrachten ingaven zoals verloskundige Sittard, Stein, Valkenburg, Brunssum en nog meer vreemde zoekopdrachten zoals zoekwoord combinaties met vacatures, studeren, opleiding, namen van concurrenten.

Wij hebben het mes in de campagne gezet en nu heeft zij meer conversies met een besparing van 75% op haar clickbudget. Of wat dacht u van de gemiddelde CPC die wij hebben terugbracht van €1,66 per click naar €0,89?

Resultaat AdWords Optimalisatie

AdWords Optimalisatie Resultaat

 

Zoekmachine Optimalisatie

On page SEO is nu dik voor elkaar, inmiddels zijn wij ook gestart met Off page SEO, de resultaten zullen naar verloop van tijd zichtbaar worden. SEO is duurzaam en de effecten van SEO kunnen enige tijd op zich laten wachten. Haastige spoed is zelden goed, ook dit oude gezegde gaat op voor SEO. Inmiddels zijn posities aanzienlijk verbeterd en scoort Puur Natal met de belangrijkste zoekwoorden zowel organisch als binnen de local rank pack.

Onze SEO Specialist is een goed aanvaller en verdediger, hierdoor handhaven we huidige posities en veroveren we nieuwe hogere posities.

27-10-2017: Zoekresultaat (Desktop & Mobiel) Organisch + Local Pack

Zoekresultaat (Desktop & Mobiel) Organisch + Local Pack

 

Wilt u ook een snelle website die veel aanvragen genereert?

Neem contact op met ons bureau, wij helpen u graag met het genereren van meer leads tegen aantrekkelijke kosten. U kunt ook ons offerte aanvraagformulier invullen, dan kunnen we ons alvast voorbereiding op ons kennismakingsgesprek. En voor wie direct wil spreken met een specialist….. 046 – 204 11 67 #debellerissneller

Bekijk website
 • Vaardigheden
  • Conversie Optimalisatie
  • Google AdWords
  • Off Page SEO
  • On Page SEO
  • SEO
  • Webdesign