Social Media Marketing

Vergroot uw naamsbekendheid met Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn of? Hoger scoren in Google? Social Get Engaged! Social Engagement is een rankingsfactor voor Google

Facebook

Facebook Social Media Facebook Marketing

Waarom Facebook?

Facebook kan een belangrijke rol spelen in het contact met uw klanten.
De allergrootste wanneer we spreken over sociale platformen ter wereld. In Nederland telt Facebook bijna 10 miljoen gebruikers waarvan ongeveer 7 miljoen personen dagelijks gebruik maken van Facebook. Vergroot uw naamsbekendheid door inzet van Facebook marketing, houdt contact met uw klanten / volgers.
Voor de echte “fans” kunnen we een Facebook Advertising Campagne opzetten om uw Facebookpagina nog meer likes te bezorgen en daarmee uw naamsbekendheid te vergroten.

Twitter

Twitter Social Media Twitter Marketing

Waarom Twitter?

Ontdek wat er gaande is binnen uw markt, vergroot merkbewustzijn, gebruik Twitter als klantenservice en kom in contact met potentiële klanten & apostelen.
Twitter is vele malen kleiner dan dan Facebook maar nog altijd goed voor een 2,6 miljoen geregistreerde Twitter accounts waarvan er dagelijks een kleine miljoen actief twitteren, retweeten en liken. Tevens zijn tweets, retweets, @mentions en likes op Twitter een graadmeter (rankingfactor) voor Google.

Hoe gebruikt u Twitter?

Tweeten basics

1 Tweet

Schrijf een kort bericht van maximaal 160 tekens, u kunt behalve tekst ook foto’s, hyperlinks, video’s delen.

2 Reply

Reageer direct op een interessante Tweet, op deze manier toont u betrokkenheid en komt u in de picture.

3 Retweet

Tweets kunt u eenvoudig delen met uw volgers door te Retweeten.

4 Like

Vindt u een Tweet leuk? LIke de Tweet en de auteur krijgt een melding dat zijn of haar Tweet waardeert.

5 Hashtag

Een Hashtag is een woord of zinsdeel zonder spaties voorafgegaan door een #. Hashtags worden gebruikt om het ondwerp van een Tweet te benadrukken en om Twitter te doorzoeken op belangrijke informatie. Maak gebruik van populaire Hastags en neem deel aan een Trending Topic of ontketen zelf een Trending Topic. Een bijkomend voordeel van Hastags is dat ze bijdragen aan de vindbaarheid van uw website of webwinkel.

6 Mention

Een bericht speciaal onder de aandacht brengen van een of meerdere volgers? Vermeld een Twitteraar in een Tweet door @username in uw Tweet te vermelden, diegene die u vermeld krijg dan een bericht van Twitter.

LinkedIn

LinkedIn Social Media LinkedIn Marketing

Waarom LinkedIn

De zakelijke variant van Facebook, uitermate geschikt voor Business to Business bedrijven. Maar ook voor Business to Consumer bedrijven die bijvoorbeeld nieuw talent zoeken om de groei van hun onderneming te kunnen voortzetten.

Google+

GooglePlus Social Media Google+ Marketing

Inmiddels bekend maar is een nakomertje ten opzichte van Facebook, Twitter & LinkedIn. Dit sociale platform is inmiddels een vereiste wanneer u lokaal hoog wilt scoren, een van de randvoorwaarden voor een lokale vermelding in de Google Bedrijvengids is het aanmaken van een persoonlijk Google+ profiel.

Hoe gaat BMC te werk?

Advies nodig met betrekking tot de inzet van Facebook, Twitter, LinkedIn of Google+? Social Media geheel uitbesteden aan ons? Neem contact op met ons kantoor en wij kunnen u al vrij snel van dienst zijn met Social Media beheer, advies of Social Media Advertising.