Hoe presteert uw domein? Raadpleeg Google Analytics

De prestaties van uw website / webshop meten wij in het Web Analytics programma Google Analytics, een geavanceerd website statistieken programma van Google. Het gebruik van Google Analytics is kosteloos en geeft u inzicht in de prestaties van uw Internet Marketing activiteiten.

Google Analytics meten is weten

Door gebruik te maken van Google Analytics verkrijgt u zowel kwalitatieve- als kwantitatieve gegevens over uw bezoekers. De mogelijkheden van Google Analytics zijn ongekend. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw Google AdWords statistieken in Google Analytics te raadplegen, zodat u al uw website / webshop statistieken in één overzicht kunt raadplegen. Tevens kunt u denken aan mogelijkheden zoals het instellen van doelen, filters en trechters om nauwkeurig het rendement van uw Internet Marketing strategie te meten.

Google Analytics weten is bijsturen

Een website / webshop is nooit af en Google Analytics geeft u elke keer verrassende inzichten waar conclusies aan verbonden kunnen worden. Onder het motto “het kan altijd beter” streven wij naar websites / webshops die zoveel mogelijk relevante bezoekers trekken om vervolgens zoveel mogelijk bezoekers te converteren naar klanten. Google Analytics verschaft de juiste informatie om uw website / webshop indien nodig aan te passen en Internet Marketing strategie bij te sturen, met als doel zoveel mogelijk klanten scoren met uw website / webshop.