Webdevelopment, snel, responsive en gebruikersvriendelijk

Een goede website of webshop is de dé basis voor bezoekers, leads én verkopen! Wij bouwen shops en sites waar Google zijn vingers bij aflikt!

Websites & Webshops

Wij ontwikkelen razendsnelle zoekmachine vriendelijke websites en webshops gebruik makend van Open Source CMS.  Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in 3 populaire systemen waarin wij graag ontwikkelen en waarin u het beheer van uw website of webwinkel gemakkelijk kunt uitvoeren.

Wordpress

Wordpress Website Wordpress Website

’s Werelds meest gebruikte CMS is WordPress, met 60% marktaandeel hebben webdeveloppers duidelijk hun voorkeur uitgesproken voor dit systeem.

Ook onze klanten kiezen overwegend voor WordPress omdat het bijzonder prettig is om te werken in dit gebruikersvriendelijk CMS en omdat men uiteraard al mensen kent die positieve ervaringen hebben met WordPress.

Dankzij een doorontwikkeld eigen WordPress theme (de motor van uw website) presteren onze websites en webshops beter dan het gros van de concurrerende WordPress bureaus.

Joomla

Joomla WebsiteJoomla Website

Minder populair dan WordPress CMS, met 6% marktaandeel  wel nog steeds nummer 2 CMS  ter wereld. De allereerste websites die BMC Internet Marketing ontwikkelde waren Joomla Websites.

Alhoewel de meeste klanten kiezen voor het populaire WordPress CMS ontwikkelen wij ook nog steeds Joomla Websites, daarvoor kunt u bij ons terecht.

WooCommerce

Woocommerce WebshopWooCommerce Webshop

WooCommerce, een e-commerce plugin voor WordPress is inmiddels met 26% marktaandeel uitgegroeid tot een van de meest populaire webshop systemen te wereld.

Wij gebruiken WooCommerce met name voor alle webwinkels die succesvol gevonden willen worden in Google.

 

Hoe gaat BMC te werk?

De ontwikkeling van uw nieuwe website of webshop start met een uw aanvraag. Voordat er gebouwd kan worden is het essentieel om helder te krijgen welke doelstellingen u wenst te behalen. Met name in de dienstverlening is het vaak de kunst om op een simpele manier uw diensten aan te prijzen op uw website. Tijdens een telefonische intake verzamelen wij alle informatie om een offerte op maat te kunnen aanbieden.